АГЕНЦИЈА СОНЦЕ има потреба од нови станови за изнајмување и продажба

DSC_0950

АГЕНЦИЈА СОНЦЕ има потреба од нови станови за изнајмување и продажба,наместени или празни, поради зголемена побарувачка на маркетот за недвижности.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *