Ефтин стан со 3 спални,70м2, Карпош 1,кај факултетите

Ефтин стан со 3 спални,70м2, Карпош 1,кај факултетите
Број на соби: 3 Станбена површина: 70 m²

Се издава стан 70м2, во Карпош 1, позади драмски театар, кај Технолоско-металурски факултет и Факултет за информатички науки и компјутерско инженерство, во близина на маркети Тинех и Зур,во близина на школи и градинки. На 3кат од 5ката,без лифт, идеално за 3 вработени или студенти, има три засебни соби за спиење,кујна и купатило. Греење на струја. Веднаш вселиво.

Aleksandra