Се издава нов стан 55м2 стар Аеродром Адора зграда

Се издава нов стан 55м2 стар Аеродром Адора зграда
Број на соби: 2 Станбена површина: 55 m²

Се издава нов стан 55м2, во новата зграда на Адора, Аеродром, квалитетна градба,со видео надзор и security, пред тобако 2,стар аеродром, во близина на Американ колеџ и Скопјанка. Опремено е со комплет нов намештај, кујна со апарати нови, дневна и спална, вкусно наместено. Источна диспозиција,има тераса, идеално за самец или пар. Паркинг простор пред самата зграда. 8кат со 2 лифта. Само за подолг период договор 1год.

Адреса: Методија Шаторов Шарло

За живеалиштето: Балкон / Тераса, Лифт, Паркинг простор / Гаража, Нова градба, Наместен, Интерфон

Aleksandra