Се издава стан во Центар до собрание 72м2 2 спални

Се издава стан во Центар до собрание 72м2 2 спални
Број на соби: 3 Станбена површина: 72 m²

Се издава реновиран стан 72м2, во градски зид карши Собрание, жена парк, Рамстор експресс и градска болница, во близина на ГТЦ, две спални, купатило, кујна со трпезарија и дневна, внатречна тераса.

Вселиво од 1октомври, 2017год.

Aleksandra