Се издава стан во близина на католичка црква

Се издава стан во близина на католичка црква
Број на соби: 2 Станбена површина: 50 m²

Се издава наместен стан на приземје новоградба во мала зграда. Станот е со површина од 50м2 со една спална комплетно наместен.
Цена 280 евра

Aleksandra