Се издава убав стан 75м2 позади Рамстор

Се издава убав стан 75м2 позади Рамстор
Број на соби: 3 Станбена површина: 75 m²

Се издава убав стан 75м2 во Центар,позади Рамстор, во близина на клинички центар, со 2 спални, кујна,трпезарија дневна со тераса и една спална гледаат кон Рамстор,а втората спална кон Водно. Слободен од 15 декември, 2016.

Aleksandra