Се издава празен стан во Тафталиџе

Се издава празен стан во Тафталиџе
Број на соби: 2 Станбена површина: 40 m²

Агенција Сонце издава нов празен невселен стан во Тафталиџе. спроти Комплекс Македонија и Хотел Плаза. Станот е со поврсина од 40м2 со една спалнана на 3кат . Станот може да се издава и за деловен простор доколку не ви е потребна употребна дозвола.
Цена 200 евра

Aleksandra