Куќа во Истра, Пула

Куќа во Истра, Пула
Станбена површина: 242 m² Големина на парцела: 3165 m² Изградено: 2015

Продажбата се атрактивни имот со вила и маслинови градини

Во близина Pula – Истра, Хрватска – од спротивната страна на Националниот парк Бриони

Големина на недвижен имот: земјиште 3165 м2 вила 200 м2, тераса 88 м2 + 12m2 и две медитерански тераса од 110 м2, маслинки со 55 маслинови дрва – старите плантажи е 25 години.

Растојание: Одалеченост од брегот на 50 метри, Марина 350 метри, аеродром 12 километри, Националниот парк Бриони 3 км, Пула 12 км, Венеција (Италија) 127 км. Одлично патниот, воздушниот и поморскиот врски обезбеди пристап до сите европски главни градови во неколку часа.

Имотот карактеристики:

  • Имотот се наоѓа во живописното Истарскиот Peroju село, основана во 1657. Местото е единствена по тоа што имотот се наоѓа на тивко место во идилична залив, а во исто време не е далеку од убава Националниот парк Бриони: www.brijuni.hr
  • Новиот објект со извонредна 22-годишниот шумичката на маслинови дрва во организираниот средина Медитеранот.
  • Се наоѓа во мир и тишина на убавото Истарскиот Залив.
  • На имотот има сопствен паркинг и две патеката до вилата.
  • Земјиштето е во еден сончев позиција, туку со својот razigbanostjo топли денови нуди пријатна сенка.
  • Имотот е бесплатно на товари, кои се регистрирани во катастарот на земјиштето и ги има сите дозволи, исто така, има свој број куќата и регулирани комунални услуги (вода, струја, …).

Можности за понатамошно: Веќе изградена вилата дава неограничени можности одлична дистрибуција на внатрешни простори и извршувањето на три одделни покриви двор.Тоа е исто така одличен сончево локација совршен за базен и wiropoolov вашиот вкус во лично избрани агол на оваа исклучителна сопственост. Јужната страна која сама по себе укажува на летото павилјон на неколку метри од брегот.

Објектот е завршен и се продава во фаза која му овозможува на новиот сопственик на имотот, додава личен допир со еден допир на неговиот стил на живот. Изградба состојба на објектот овозможува извршување на станбени простории и монтажа на опрема според нивните сопствени преференции и вкусови.

Aleksandra