Се издава 90м2 стан карши државна 2 спални, паркинг

Се издава 90м2 стан карши државна 2 спални, паркинг
Број на соби: 3 Станбена површина: 90 m²

се издава убав голем стан 90м2, со 2 спални, карши државна болница, кај бивша словенска амбасада во уличката, на 1кат, убаво наместен, со 2 дупли кревети,а може и да се разделат во едната соба, со 2 купатила,тераса, и обезбеден паркинг простор пред зграда. Идеално за фамилија или 2 специјализанти. Веднаш вселиво.Во близина на болница, маркети и трговски центри,а и во близина на Водно.

Aleksandra