Се издава нов наместен стан во Центар кај Соборена

Се издава нов наместен стан во Центар кај Соборена
Број на соби: 2 Станбена површина: 59 m²

Се издава нов не користен стан во Центар на сама Партизанска после Соборен храм кај хотел Дувет. Станот е со површина од 59м2 на 1кат со една спална

Цена 350 евра со можност за намалување.

Aleksandra