Се издава стан 64м2 ГТЦ, на кеј на Вардар, Центар

Се издава стан 64м2 ГТЦ, на кеј на Вардар, Центар
Број на соби: 3 Станбена површина: 64 m²

Се издава стан 64м2, во строг центар, реновиран, на 4 кат со директен и отворен поглед на кеј, во кулата над тутунска банка, 4 кат, со 2 лифта. Станот се состои од кујна и трпезарија, голема дневна, голема спална и купатило и гостински тоалет. Се наоѓа во склоп на градскиот трговски центар на Скопје, на кејот на реката Вардар, во близина на супермаркети бутици,банки и државни институции и странски претставниства, во срцето на Скопје. Наместен за самец или пар, со нови апарати и нов мебел. Вселиво веднаш.

Aleksandra