Се издава лукс стан до Американ Колеџ Мичурин

Се издава лукс стан до Американ Колеџ Мичурин
Број на соби: 2 Станбена површина: 54 m²

Се издава луксузно станче 54м2, со 1 спална, во близина на Американ Цоллеге, после бензиската, во нова зграда,комплет наместено со сите апарати,веднас вселиво.Тераса со поглед на истоцна страна.Само за сериозни клиенти и за подолг период минимум 1година.

Aleksandra