Се издава стан на самиот почеток на Капиштец

Се издава стан на самиот почеток на Капиштец
Број на соби: 2 Станбена површина: 45 m²

Агенција Сонце издава стан во Капиштец на самиот почеток во близина на дирекцијата на Зегин на почеток на Водњанска од десна страна, карши Државна болница и медицински факултет, Станот се наоѓа во мала зграда на 1кат со површина од 45м2 комплетно наместен со една спална.
Станот не се издава на студенти.
Станот ке биде слободен од 1март
Цена 230 евра

Aleksandra