Се издава нов ексклузивен стан Водно во Соравиа

Се издава нов ексклузивен стан Водно во Соравиа
Број на соби: 2 Бањи: 2 Станбена површина: 100 m²

Се издава нов ексклузивен стан Водно во Соравиа Комплексот, со домар и видео надзор, 100м2 со 2спални, 10м2 тераса со југо-истоцен поглед кон Водно,вода на геотермални пумпи, греење на фен којлери,комплетно наместен со нови апарати,гостински тоалет и купатило, laundry room.

 

Aleksandra