Се издава наместен стан позади Универзална Сала

Се издава наместен стан позади Универзална Сала
Број на соби: 2 Станбена површина: 48 m²

Се издава убаво наместен стан 48м2, позади Универзална сала, комплетно наместена кујна со апарати, дневна, со тераса,западна диспозиција,значи светол стан, голема спална, и купатило. Паркинг место обезбедено под самата зграда на посебен паркинг за станарите. За сериозни клиенти и минимум 1год.  договор.
Цена 250 евра

 

Aleksandra